Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Contact en aanmelden

Helaas is de wachtlijst momenteel

gesloten.

Praktijkadres:

Sophiastraat 33

4811 EH Breda

076-7850373

E-mail: 

[email protected]

Aanmelden kan via het

aanmeldformulier op de website. Als je eerst nog extra informatie wil kan dat telefonisch maar ik ben beter bereikbaar via de e-mail. Ik bel je dan snel terug op een tijdstip dat ik niet in gesprek ben.

Visie en hoe werken we?

De behandeling start met het kennismakingsgesprek/intake. Hieruit volgt het samen opgestelde behandelplan met daarin je doelen en het plan en de methode van aanpak tijdens de behandeling. Mijn manier van werken is integratief en gaat uit van samenwerking. Ik combineer diverse werkstijlen cognitief/schemagericht, cliëntgericht en psychodynamisch, om zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op je hulpvraag.

Na het eerste of tweede intakegesprek ontvang je per mail een inlognaam en wachtwoord om via de gestuurde link enkele vragenlijsten in te vullen. Dit helpt om verder zicht op je klachten te krijgen en is een vereiste vanuit de zorgverzekeraars.

Twee van de lijsten gebruik ik puur voor de behandeling en van 1 lijst worden de antwoorden anoniem verwerkt in een database van de beroepsvereniging LVVP on te kijken hoe goed wij het als psychologen doen, in hoeverre helpt onze hulp.