Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Contact en aanmelden

Aanmelden kan door je naam en telefoonnummer te versturen naar het praktijk e-mailadres. Ik neem dan  binnen een week contact met je op voor een korte telefonische intake. In dat gesprek kijken we of je hulpvraag past bij wat wij als praktijk te bieden hebben. Als dat zo is kom je op een wachtlijst. De wachttijd is vooraf moeilijk te bepalen.Praktijkadres:

Sophiastraat 33

4811 EH Breda

076-7850373

E-mail: 

[email protected]


Visie en hoe werken we?

De behandeling start met het kennismakingsgesprek/intake. Hieruit volgt het samen opgestelde behandelplan met daarin je doelen, het plan en de methode van aanpak tijdens de behandeling. Mijn manier van werken is integratief en gaat uit van samenwerking. Ik combineer diverse werkstijlen cognitief/schemagericht, cliëntgericht en psychodynamisch, om zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op je hulpvraag.

Na het tweede intakegesprek ontvang je per mail, indien nodig, een inlognaam en wachtwoord om via de gestuurde link enkele vragenlijsten in te vullen. Dit helpt om verder zicht op je klachten te krijgen.