Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Voorstellen Peggy Kieft

In dit stukje zal ik mij kort voorstellen. De wederzijdse kennismaking zal gebeuren in een persoonlijk gesprek waarin ik graag samen met jou ga afstemmen wat de meest passende behandeling is.

Ik ben in 1998 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit in Tilburg. In afgelopen jaren heb ik de opleiding tot gz-psycholoog en vervolgens psychotherapeut afgerond. Inmiddels heb ik 19 jaar gewerkt op verschillende werkplekken. Mijn cliëntengroep bestond voornamelijk uit volwassenen, met uitstapjes naar de behandeling van gezinnen en kinderen. Nu ben ik trots en blij met mijn eigen praktijk.

Mijn manier van werken is integratief. Ik combineer diverse werkstijlen cognitief/schemagericht, cliëntgericht en psychodynamisch) om zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op je hulpvraag.

Mijn werkervaring bevindt zich op diverse gebieden en bij diverse instellingen waaronder het PEC, Twee steden Ziekenhuis en GGZWNB. Ik ben gestart met cognitief gedragsmatige behandeling bij mensen met rugklachten-, nekklachten, whiplash en burn-out. Ik heb ervaring met behandeling van angst, depressie, onverklaarde lichamelijke klachten, trauma, eetproblemen partner-relatieproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek.